det lil teater nov22

Ny dramatisering af Nøddeknækkeren på Det Lille Teater 

Oplev Det Lille Teaters dramatisering af E.T.A. Hoffmanns klassiske eventyr Nøddeknækkeren og Musekongen, når vi fra d. 29. oktober inviterer de 4-10-årige til forestillingen Nøddeknækkeren og Musedronningen. Forestillingen er en moderne julefantasi for hele familien, hvor mus, magi og musikalsk leg går op i en højere enhed. 

Musikken er komponeret af Christian Balvig med udgangspunkt i den kendte musik af Tjajkovskij. Mia Lipschitz instruerer, Camilla Hübbe står bag manuskriptet, mens Rikke Bilde, Mathilde Lundberg & Michael Lundbye Slebsager står klar på scenen. 

Forestillingen spiller fra 29. oktober 2022 – 18. december 2022. Billetpriser: 40-135 kr. 

”Alt magt til fantasien” 

I Nøddeknækkeren og Musedronningen møder vi pigen Marie, der bor alene med sin regelrette mor, som bestemt ikke vil have mus i deres hus. På en fantasifuld færd drager Marie julenat ud for at finde de tre mus, som hendes mor tager til fange og slipper løs. Alt dette med hjælp fra Nøddeknækkeren, som hun har fået i gave af sin skøre onkel Drosselmeyer. 

Gennem sine forestillingsevner, handlinger, masser af musik og en god portion julemagi kommer Marie sammen med en spillevende Nøddeknækker ud på en verdensomspændende rejse, hvor hun finder de tre mus og kæmper for at få dem med hjem. Men udfordringerne melder sig, da det viser sig at musebørnene har deres helt egen dagsorden, og ikke nødvendigvis vil med Marie og Nøddeknækkeren. 

Nøddeknækkeren og Musedronningen er en hyldest til fantasien og nysgerrigheden, og gør op med forestillingen om, hvordan alting skal måles, vejes og rationaliseres. 

Spilleperiode

29. oktober 2022 – 18. december 2022 

Spilletider

Tirsdag – fredag: 10.00 & 11.302 

Lørdag – søndag: 13.30 & 15.00 

Mandag: Lukket 

Medvirkende

Instruktion: Mia Lipschitz 

Manuskript: Camilla Hübbe 

Scenografi: Eilev Skinnarmo 

Medvirkende: Rikke Bilde, Mathilde Lundberg & Michael Lundbye Slebsager 

Lysdesign: Mads Lindegaard 

Komponist: Christian Balvig 

Lyd: Jes Theede 

Kostumer: Gunilla Nordby 

Instruktørassistent: Camilla Fjellerad 

For mere information, kontakt: 

Frederikke Laura Gaard 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

TLF.:48802604