den fr jan22 3

Koloristerne 2023
7. jan. - 5. feb. 2023
Fernisering kl. 14-19

Koloristerne åbner i første uge af 2023 en stor udstilling med en lang række nye og unge gæsteudstillere. Koloristerne tilhører en af landets ældste kunstnersammenslutninger, og har udstillet siden 1932. Det fælles udgangspunkt er arbejdet med farver, former og sanselighed forstået i den bredeste forstand. Dette års udstilling byder på en storslået, vital vifte af maleri, skulptur, tekstil, grafik og akvarel.

Program for ferniseringen d. 7. jan. kl. 14-19
14:00 Udstillingen åbner
16:30 Velkomst ved direktør Dina Vester Feilberg
16:40 Velkomst ved billedkunstner Carsten von Würden, formand for Koloristerne

Kunstnersammenslutningen Koloristerne åbner i år en stor udstillingen med en lang række nye og spændene gæste udstillere, som sammen med sammenslutningens viser kunstnernes nyeste produktioner. Sammenslutningen tilhører en af landets ældste og har udstillet siden 1932. Det fælles udgangspunkt er arbejdet med farverne, forstået i den bredeste forstand. Dette års udstilling byder på en vifte af medier inden for maleri, skulptur, tekstil, grafik og akvarel.

den fr jan22 2

Udstillere: Anker Mortensen, Asger Harbou Gjerdevik, Carsten von Würden, Eli Benveniste, Helle Thorborg, Hartmut Stockter, Ida Kvetny, Inge Lise Westman, Ingvald Holmefjord, Jørgen Teik Hansen, Kurt Tegtmeier, Lisbeth Nielsen, Maria Wæhrens, Martin Berge, Nanna Hertoft, Niels Reumert og Søren Ankarfeldt.

den fr jan22 1

Gæsteudstillere: Anne Sofie Meldgaard, Anne Torpe, Christina Hamre, David Noro, Esben Klemann, Jacob Oksbjerg, Jean Marc Routhier, Jon Pilkington, Lærke Lauta, Michael Norre, Regitze Engelsborg Karlsen, Signe Jais, Sophus Ejler Jepsen og Søren Sejr