annemetteFoto: Katinka Klinge Albrectsen
Annemette Albrectsen fik idéen til kultursalonen for nogle år siden og startede den i et stort butikslokale på Østerbrogade 222. Der er også indrettet en scene til optrædende og musik.. Dagligt kan man besøge stedet for at købe en kop kaffe eller et glas vin mv.

salonen prisenFoto: Katinka Klinge Albrectsen
Annemette Albrectsen får overrakt årets pokal og beløbet
på 30.000 kr. af kulturborgmester Niko Grünfeld.
Beløbet er sponseret af Danske Bank. Det skete i Krudttønden på Østerbro sidst i april.

Salonen på Østerbro er meget mere end en café.
Det to år gamle åndehul, der ligger på Østerbrogade 222, har i gennem tiden haft utrolig mange spændende arrangementer, i gennemsnit to - tre stykker om ugen. Stifteren Annemette Albrectsen favner bredt i sin kulturopfattelse og det afspejles i udbuddet i Salonen. Lyrik, teater, koncerter, foredrag og sågar banko er bare nogle af tilbuddene.

Det har Østerbro fået øje på og i år har man uddelt ‘Østerbro Kulturpris’ til Salonen. Foruden æren medfølger en check på kr. 30.000, sponseret af Danske Bank.

“Det må fejres” udtaler Annemette Albrectsen, som har planlagt at torsdag d. 21. juni skal være en dag i mangfoldighedens tegn, “Vi skal sige tak til Salonens kunder og gæster ” og det gøres med et overflødighedshorn af kultur og økologisk (selvfølgelig) lagkage.

Der vil være musik ved Rob Parr og Niels Bugge; oplæsning ved Charlot Roslev og Anne-Vibeke Mogensen; mini-banko; instruktør Ulla Koppel vil fortælle om Verdens Mindste Teater og der vil være smagsprøver ved skuespillerne Tine Petersson og Bozenna Partyka fra tidligere og kommende forestillinger; i samtale med kommunikationsekspert Zitta de Fries vil Annemette Albrectsen fortælle om Salonens tilblivelse og idegrundlag og endelig sluttes dagen af med Moussa Diallo Trio, der nok skal få skabt en fest.
Fri entre til alle dagens arrangementer!