Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

husm honsesalat

Tekst: Connie Christensen - Foto Henrik Ploug

DEJLIG GAMMELDAGS HØNSESALAT 

Kødet fra en kogt, afkølet høne skæres i mundrette stykker og blandes forsigtigt i dressingen af mayonnaise, HP sauce, lidt hvidvin, lidt aspargesvand, salt og peber, champignon og lidt asparges.

Den færdige hønsesalat serveres i en skål med ristet brød ved siden af, så brødet ikke bliver blødt.
husm aug 1

Tilbehøret til hønsesalaten er dampede grønne asparges, bacon, toast samt – som noget nyt – en sprød rugbrødschip. De sprøde rugbrødschips er ikke svære at lave. Køb gerne et rugbrød dagen før, du vil lave dine chips.

husm aug2
Læg det i køleskabet, og næste dag kan det skæres i tynde skiver, der skæres i runde eller firkanter, som man nu synes. De anbringes på en bradepande, smøres med olivenolie, som man kan blande med krydderi efter smag, f.eks. chili, og bages 5-6 minutter i ovnen ved ca. 200 grader. De tynde, krydrede chips giver noget sprødt til den bløde hønsesalat.
husm johnni

Indehaver af Husmanns Vinstue Johnni Frost er klar til dagens frokostgæster.