DEN GODE SILDEMAD PÅ HUSMANNS VINSTUE
Ingen frokost uden sild – det vil nok de fleste sige. Og når silden er perfekt modnet og serveres med hjemmelavet tilbehør, så bliver det ikke bedre.
Hertil øl og snaps. Snapsen er en Frost Akvavit fra Bornholm, som er moderat krydret med citrus, spidskommen og dild. En dejlig, balanceret smag, der passer godt til silden.
Charlotte står for køkkenet i dag, og gør klar til frokosterne, som skal serveres.
En filet af gammeldags modnet, marineret sild placeres på et stykke rugbrød smurt med hjemmelavet fedt. En god skefuld æggesalat med karry og karse anrettes pænt ved silden, og der pyntes med friterede kapers, hakkede røde løg og mikrogrønt, som består af spirer af rød sennep, dild og andet grønt.
Der pyntes af.
Johnni er indehaver og chef på Husmann's
Til silden serveres der gerne den bløde og smagfulde bornholmske snaps "Frost".