Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

bjarne hastrup1

Ældre Sagen er ikke glade for at regeringen er ved at halvvere beløbet til til ældre, som der er lagt op til i finansloven.

Det er da vældigt irriterende for den social-demokratiske regering, at ældre mennesker ikke kan finde ud af at forsvinde, når vi når pensionsalderen. Man kan ikke få andet indtryk, når regeringen i den grad underprioriterer de ældre og gamle. I de godt tre år, S har siddet på magten, har regeringen ikke gjort noget som helst for ældreområdet.

Tværtimod. Da S kom til magten efter VLAK-regeringen, hvor Thyra Frank var ældreminister, skar de 1 milliard (!) af ældrebudgettet i forhold til den afgåede regering. Fra 1.765 mio til 758 mio. I det nye udkast til finanslov er der afsat 767,4 mio til ældreområdet, og det er ifølge Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup kun lige akkurat nok til at dække de ekstra udgifter, der er kommet i takt med, at gruppen af ældre, der har behov for hjælp, er blevet større. I det hele taget er Ældre Sagen, således som Bjarne Hastrup formulerer det, godt og grundigt træt af regeringens snak, snak og mere snak. Men ingen handling.

bjarne hastrup2

Bjarne Hastrupforstår ikke Mette Fredriksen og den måde hun skære ned på beløbet til de ældre.

Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug