HUSMANNS VINSTUES INDBYDENDE OSTEANRETNING
Ost er godt – særligt når den serveres med spændende, tilpasset tilbehør.
Husmanns osteanretning består af tre stykker ost: den danske faste Vesterhavsost, engelsk blå Stilton og fransk brie. Dertil serveres hjemmelavet kompot af figner og abrikos med et stænk portvin, diverse nødder, vindruer og de skønne bornholmske rugkiks, der er supersprøde. Og så en god øl til!
Husmann's Vinstue har mange retter til frokosten og med hygge og god stemning gælder vi hos Husmann's her i restauranten til at møde gæsterne igen.
DEN GODE FROKOST I LARSBJØRNSSTRÆDE 2
Charlotte i køkkenet med osteanretningen.
Den gamle – fra 1888 - frokostrestaurant Husmanns Vinstue serverer alle de gode frokostretter, som en klassisk københavnerfrokost skal indeholde. Hjemmelavede sild, specialiteten ristet røget ål og meget, meget andet. Ud over det velpolstrede menukort tilbyder køkkenet dagligt to sæsonbetonede ekstra anretninger, man kan vælge imellem. Øl og snaps hører til Husmanns frokost, som kan nydes i de historiske lokaler og nu også udendørs, så sommeren kan nydes i det fri.
Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug