Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

den fr Marts24foto

Udstillingen Mea Sculpa?

Louis Scherfig og Frederik Worm


Udstillingsperiode: 24. februar - 9. juni 2024
SQ blev stiftet i 2013, da begge kunstnere var studerende, og de drev det senere sammen med Jonas Frederiksen frem til 2017. SQ organiserede solo- og gruppeudstillinger, publikationer og happenings i parker, udstillingsrum, sportshaller, biografer og i bogform.

Louis Scherfig arbejder med skulptur, billede, lyd og tekst. Gennem sensoriske installationer og tekstuelle værker undersøger han, hvordan sprog udvider individuel og aftalt virkelighed. Hans værker gør metodisk brug af fiktion og spekulation som et redskab til at legemliggøre komplekse aspekter af en accelererende tid og verden. Han er med til at drive udstillingsstedet og kunstnergruppen Bizarro og laver løbende film med kunstner Anne-Mette Schultz om to mus, der prøver at redde verden.

Frederik Worm arbejder med fotografi, skulptur og film på en måde, hvor disse medier overlapper og låner kvaliteter til hinanden. Hans værker undersøger produktion, distribution og besiddelse af intimiteter i en række forskellige repræsentationsformer. Han arbejder ofte sammen med andre kunstnere eller grupper, og har siden 2022 turneret med musikeren CTM/Cæcilie Trier.

Foto og tekst: Den Frie