Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

urmag april24

Urmageren i Dronningens Tværgade 14 i hjertet af det gamle København, er en traditionsrig urmager med eget arbejdende urmagerværksted samt en stor salgsudstilling af alle typer af mekaniske ure.

Urmageren har gennem mange års erfaring med urrep-aration opbygget en stor beholdning af reservedele til mekaniske ure samt specialværktøj til reparation af mekaniske urværker. Så står du med et specielt meka-nisk ur der trænger til en reparation, er der en stor sand-synlighed for at Urmageren kan være dig be-hjælpelig.

Urmageren´s speciale er reparation og restaurering af antikke mekaniske ure samt alle typer af mekaniske ur-væker i øvrigt. Firmaet ejes og drives af urmagermester Arthur Dyppel Elley, der sammen med Urmagerens øv-rige urmagere har sin daglige gang i forretningen.

urmag nov3

Alle medarbejdere hos Urmageren er uddannede og dygtige urmagere som kan deres urhåndværk. Lad os vejlede dig så du vælger det helt rigtige ur.

Kom og besøg os på vores arbejdende urværksted i Dr. Tværgade 14, 1302 København K, eller kontakt os på email eller telefon: 4341 6218.

Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug