Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

pflp butik1

DEMONSTRATIONER TIL FORDEL FOR PALÆSTINA STØTTER TERROR

Mange demonstranter er måske ikke klar over, at de, når de køber T-shirts og bannere via organisationen Internationalt Forum i København, direkte støtter en terrororganisation, der trækker et blodigt spor bag sig.

Internationalt Forum støtter nemlig PFLP – Popular Front for the Liberation of Palestine/Folkefronten til Palæstinas Befrielse – som blev grundlagt i 1967 med et krav om en selvstændig stat til palæstinenserne.

Den Store Danske forklarer det således:

Efter en række flykapringer blev PFLP i begyndelsen af 1970'erne kendt verden over. Gruppen arbejder for en tilintetgørelse af staten Israelog var derfor stærkt kritisk, da PLO i september 1993 indgik Principaftalenmed den israelske regering, der skulle bane vej for en palæstinensisk stat på Vestbreddenog i Gaza.

pflp butik2

Herfra huset i Griffentfiltsgade holder foreningen til og har butik.

PFLP havde desuden nære forbindelser til og udførte aktioner sammen med en række europæiske venstreorienterede organisationer og bevægelser, fx Rote Armee Fraktioni Vesttyskland og De Røde Brigader i Italien. I Danmark var der samarbejde med Blekingegadegruppen, som foretog en række større røverier, bl.a. det dødelige røveri i Købmagergade Posthus i København. PFLP er ansvarlig for en række bombeangreb, væbnede røverier, selvmordsbombeangreb og snigmord på en israelsk minister.

Ifølge den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp er PFLP på linje med Hamas, som også ønsker Israel udslettet.

Tekst: Connie Christensen - Fotomontage: Henrik Ploug